Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

FORZA PAO ...


Πρωτο βημα θετικο ...

Το πρώτο βήμα το έκανε ο Παναθηναϊκός μέσα στην Λιέγη με το 0 - 0 , άλλωστε αυτό ήθελε η ομάδα του Αναστασιου. Τώρα στην Αθήνα θέλει την νίκη για να περάσουν αυτοί στην άλλη φάση .

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι κάνει καλή δουλειά αφού πέρσι πήρε το κύπελλο Ελλάδος και αυτό που είδα εγώ χθες μου άρεσε , ο ΠΑΟ θα έχει μια καλή ομάδα και φέτος  .


===================
===================

Μπαινουν στην μαχη σημερα οι Αστερας Τριπ. και Ατρομητος Αθηνων .

147. Μαινζ  -  Αστερας Τριπ.  Δύσκολο ματς για τους Αρκαδες στην Γερμανία . Ο Αστέρας πέρασε το εμπόδιο της Ροβανιεμι με μια ισοπαλία με 1 - 1 στη Φινλανδία και με 4 - 2 στην Τρίπολη , Η ελληνική ομάδα έχει 6 ισοπαλίες μια νίκη  και ήττα στην Ευρώπη . Πιστεύω ότι μπορεί το Χ σήμερα .
Ενώ η Μαινζ θα θέλει να καθαρίσει από τον πρώτο αγώνα την πρόκριση  , έχει μια καλά ομάδα και κάθε χρόνο γίνετε καλύτερη . over  1.60  

149. Σαραγιεβο - Ατρόμητος   ο Ατρόμητος έχει μια καλά ομάδα και δεν θα πάει στην Βοσνία για να χάσει , μπορεί ακόμα και την νίκη . Έφυγε ο Δ. Παπαδοπουλος που πέρσι  έβαλε πολλά γκολ για την ομάδα του περιστεριού ( απώλεια )  Χ - 2 Π. Δ.  3.15 - 2.40

124. Σαχταρ καρ. - Χαιντουκ  1  2.05  /  4 - 2  ΟΚ
131. Ρουχ Χορζοφ   -  Εσπιεργκ  1  2..20 /  0 - 0 NO 
127. Αστρα - Λιμπερετς  1  1.85  /  3 - 0 ΟΚ

se leo ...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΑΓΩΝΩΝ