Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

ΠΑΟΚ 6 ΑΣΤΕΡΩΝ ...

Μεγάλα φιλικά στη Θεσσαλονίκη μας


Χθες έγινε το πρώτο φιλικό ματς στην πόλη μας στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε την γαλλική Νις και κέρδισε με το μεγάλο 6 - 0 . Έδειξε ότι οι επιθετικοί του είναι σε καλή κατάσταση και η ομάδα ένα καλό πρόσωπο στο κόσμο που βρέθηκε στη γήπεδο και ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ με καλό θέαμα και 6 γκολάκια στο παιχνίδι πρόβα τζενεραλε μια εβδομάδα πριν το ευρωπαϊκό ματς με τη Μεταλιστ .

Πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ στη καφετέρια που ήμασταν  έλεγαν ότι μάλλον κακό θα κάνουν τα 6 γκολ μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα και δεν υπολογίσουν καλά τον αγώνα με την Μεταλιστ , αλλά αυτός ο ΠΑΟΚ μπορεί να σκοτώσει κάθε ομάδα σε κάθε έδρα

Χθες βγήκαν και τα εισιτήρια του ΑΡΗΣ - ΡΟΜΑ  που θα γίνει την Παρασκευή 26 - 7 -13 στο Κλεάνθης Βικελιδης εκει θα δούμε δυο μεγάλες ομάδες και θα βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα για τον νέο ΑΡΗ .
Ενώ γίνετε χαμός και για εισιτήρια διαρκείας του ΑΡΕΩΣ ουρές περιμένουν μικροί και μεγάλοι για ένα διαρκείας , που μέχρι και τώρα έχουν πουληθεί γύρο στα 2.500 και ώρα με την ώρα ο αριθμός μεγαλώνει .

Όπως μεγαλώνει και τα μελή της Κ.Μ.Α. Στηρίζουμε των ΑΡΗ από κάθε πόστο περνούμε διαρκείας γινόμαστε μελή στη Κ.Μ.Α. Γιατί ΑΡΗΣ είσαι εσύ , εμείς , όλοι ...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΑΓΩΝΩΝ